HEGA engineering - Visie toekomst en motto
HEGA Engineering Homepage
Historie  |   Referenties  |   Visie toekomst en motto  |   Links  |  

Als HEGA Engineering willen we als technische dienstverlener kennis en ervaring inzetten om opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen. Duidelijke afspraken maken en nakomen vinden wij belangrijk. Onze doelstellingen zijn om in ons vakgebied onze kennis nog meer te verbreden en van hieruit geleidelijk een autonome groei te realiseren. Het op het hoogste niveau bedienen van onze vaste relaties stellen we boven enkel omzetgroei.

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Projecten met een hoog innovatiegehalte zien we als een uitdaging om onszelf te blijven ontwikkelen. Vernieuwen om te vernieuwen zien we eerder als kapitaalvernietiging dan als vooruitgang.

Wij zetten in op langdurige relaties met opdrachtgevers, waar vertrouwen en respect  de sleutelwoorden zijn. De inzet van HEGA medewerkers moet een positief effect op de efficiency en kwaliteit van de projectuitvoering en nazorg tot gevolg hebben. Door de platte organisatie en hoge verantwoordelijkheid van de medewerkers willen we snel, flexibel en adequaat kunnen functioneren. Onze organisatie moet een positieve uitwerking op opdrachtgevers, personeel en haar omgeving hebben.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij ons niet in prachtige dossiers, maar in onze genen. Een groep initiatiefnemers uit Hoonhorst heeft het plan opgevat om van Hoonhorst het meest duurzame dorp van Overijssel te maken. HEGA Engineering stelt inmiddels vanaf 2011 wekelijks 1 werkdag projectmanagement beschikbaar om te helpen deze plannen te realiseren. Kijk ook eens op www.duurzaamhoonhorst.nl

  

"HEGA, een sterke schakel in uw projectrealisatie"

  

  Paxtonstraat 3T
  8013 RP Zwolle
  T: 038 4677777
  E: info@hega.nl
  Routebeschrijving
  Onze kijk op samenwerking