HEGA engineering - Hega
HEGA Engineering Homepage
<< Hega

We hebben kennis en ervaring in meerdere vakgebieden zoals elektrotechniek en werktuigbouw. Juist bij het beperken van de energievraag is het belangrijk projecten integraal te kunnen benaderen.

Duurzaamheid vraagt een nieuwe kijk op gebouwen en installaties. Onze werkwijze kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte aanpak. Wij kijken heel zorgvuldig naar de bestaande situatie en naar de mogelijkheden in de omgeving. 

We hebben een aanpak ontwikkeld waarbij we vanuit de software naar het gebouw en de gebruikers werken. BIEOPS, Binnenklimaat / Installatie / Energie / Onderhoud Prestatie Scan. We richten ons hierbij op organisatie, gedrag en techniek. De technische correcties welke eenvoudig aan te brengen zijn in de software en instellingen, worden tijdens het onderzoek direct doorgevoerd. Daarnaast worden aanbevelingen gedaan om het energieverbruik te verlagen, het comfort te verhogen en hiermee het aantal gebruikersklachten terug te dringen.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden c.q. veranderingen kan HEGA Engineering namens u als “aanjager” en toezichthouder optreden.

  Paxtonstraat 3T
  8013 RP Zwolle
  T: 038 4677777
  E: info@hega.nl
  Routebeschrijving
  Onze kijk op samenwerking